Chill-Outdoor Café

Ons Chill-Outdoor Café ligt op een centrale plek in het dorp, onze gasten kunnen hier lekker eten, drinken en elkaar ontmoeten. Het café beschikt over een groot terras met veel bloemen en planten, loungebanken, parasols en een grote pergola. Binnen is een gezellige woonkamer met banken, houtkachel en een piano, waar je een boekje kunt lezen of spelletjes kunt doen. Alle maaltijden verzorgen we hier, je kunt zowel binnen als buiten eten en drinken.

Ons café is ook toegankelijk voor de inwoners van ons dorp en mensen uit de omgeving. Onze dorpsgenoten komen hier samen voor een kop koffie en een krantje, een potje kaarten of een biertje en Barça – Madrid op televisie. Chill-Outdoor CaféDaarnaast is ons café ook een start- en eindpunt voor mensen die het leuk vinden om de omgeving van ons dorp Perarrua te verkennen, wandelend of bijvoorbeeld op de moutainbike. Dit zijn zowel toeristen die in de omgeving verblijven als lokale Spanjaarden die er een dag op uit willen. We beschikken over ruim assortiment aan folders, flyers en andere toeristische informatie en ook over wandel- en mountainbikeroutes op kaart en in GPX-formaat die men ter plekke kan uploaden op een GPS-ontvanger.

Ons Chill-Outdoor Café ligt op slechts 100 meter van onze twee vakantiehuizen en het appartement en op 200 meter van onze beide pensions.

Foto-impressie Chill-Outdoor Café

Borrelen onder het schaduwdoekChill-Outdoor CaféTopdrukte onder de pergolaAlmuerzo (verlaat ontbijt) voor groep SpanjaardenChillen aan de picknick-tafelMet z'n allen aan tafelDiner in het Chill-Outdoor CaféKaartende gemeenteraadsleden van Perarrua Finale Spanje - ItalieDJ-optreden tijdens de feestweek van Perarrua Lekkere hapjes bereiden in de keukenTerras Chill-Outdoor CaféRelaxen onder de pergolaZonnebad op het terras van het Chill-Outdoor CaféOntbijt in het caféLogo Chill-Outdoor CaféSpaanse meisjes nemen het terras overKrijtbord met tekeningen en het menu del díaSpaanse dames leggen een kaartjeOfficiele opening van de bar (mei 2012)Relaxen op het terrasRistretto's, solo's, cortados, con leches, con hielos y carajillos.... Chillen met een Spaans Kuifje op het terrasRelaxen in het herfst-zonnetje

Terug