Multi-avontuur pakket Castejon de Sos

Canyoning PyreneeënHet komt regelmatig voor in de zomer dat onze accommodaties in Perarrua helemaal vol zitten. Om die reden hebben we in samenwerking met twee hotels in het nabijgelegen Castejon de Sos een multi-avontuur pakket samengesteld, dat bestaat uit verblijf, avondmaaltijden in verschillende restaurants en drie activiteiten. De minimum leeftijd voor deze reis is 8 jaar.

Castejon de Sos

Het dorpje Castejon de Sos ligt op 40 minuten rijden van ons eigen dorp Perarrua en is beroemd vanwege de goede parapente- en MTB-mogelijkheden. Castejon de Sos is een levendig dorp met niet alleen outdoorbedrijven, maar ook een hoop winkeltjes, restaurants, barretjes, etc. Het ligt op 900 meter hoogte, omringt door bergtoppen tot ruim 2700 meter.

Programma

Hotel Plaza VIHet programma van het multi-avontuur pakket bestaat uit zes overnachtingen in een kleinschalig hotel, waar iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet klaarstaat. Je krijgt op vier dagen een goed gevuld lunchpakket mee en wordt er op vier avonden een driegangendiner voor je geserveerd in twee restaurants op loopafstand van je hotel (beide restaurants twee avonden).

Qua activiteiten kun je kiezen uit één dag via ferrata of canyoning, één dag MTB-en of bergwandelen en één dag raften, kajakken (vanaf 10 jaar) of hydrospeed (vanaf 14 jaar). Parapenten (vanaf 30 kg. lichaamsgewicht) is optioneel, maar kunnen we zeer aanbevelen.

De twee dagen zonder geplande activiteiten en restaurants kun je geheel naar eigen inzicht indelen. Uiteraard kunnen we extra activiteiten voor je inplannen, ook ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje in ons Chill-Outdoor Café in Perarrua.

Wanneer?

Dit pakket is in principe het hele jaar door beschikbaar, maar met name de watersport-activiteiten zijn het aangenaamst in de maanden april tot november. Mocht je in de wintermaanden willen komen en het blijkt te koud te zijn voor bv. raften of canyoning, dan kunnen we ter plekke een alternatieve activiteit organiseren.

Tarieven

 Laagseizoen
(overige data) 
 Middenseizoen
(1-19 juli) 
 Hoogseizoen
(20 juli-25 aug.) 
2p/kamer 1p/kamer 2p/kamer 1p/kamer 2p/kamer 1p/kamer
Volwassenen € 500,- pp € 575,- pp € 535,- pp € 622,- pp € 610,- pp € 835,- pp
Kinderen 8-10 jaar € 425,- pp € 488,- pp € 454,- pp € 529,- pp € 518,- pp € 709,- pp

 

Via ferrata PyreneeenMountainbiken Castejon de SosHotel Plaza IVRaften op de Rio Esera

Inbegrepen

  • 6x overnachting in hotel op basis van twee personen per kamer
  • 6x ontbijtbuffet
  • 4x lunchpakket
  • 4x driegangendiner met wijn, bronwater en brood inbegrepen
  • 3x outdoor-activiteit naar keuze (zie ‘programma’ hierboven)

Optioneel

  • Gebruik éénpersoonskamer (zie ‘tarieven’ hierboven)
  • Duovlucht parapenten vanaf Liri (1350 meter hoogteverschil, 30 minuten in de lucht): € 100,- pp incl. transport
  • Extra nacht incl. ontbijt, lunchpakket en driegangendiner: € 85,- pp

Reserveren

Wil je dit pakket reserveren of heb je nadere vragen? Stuur ons een informatieverzoek en we nemen direct contact met je op.

Terug