Villa & appartementen

Omdat we in de zomervakantie eigenlijk altijd helemaal vol zitten, bieden we sinds kort ook de mogelijkheid om via ons een appartement of een villa te huren buiten ons dorp Perarrua. Ook als je daar verblijft, kunnen wij uiteraard alle gewenste chill- en outdoor-activiteiten voor je verzorgen. En na afloop van je activiteiten ben je natuurlijk van harte welkom voor een hapje en een drankje op het terras van ons Chill-Outdoor Café.

Heb je interesse in een appartement of in de villa? Stuur ons dan een informatieverzoek, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Appartementen Torre de Esera

In het nabijgelegen dorpje Torre de Esera (7 km. van Perarrua) beschikken we over drie schitterende, gloednieuwe appartementen die zijn gebouwd in een eeuwenoud pand op het hoogste punt van het dorp. Je hebt dus uitzicht naar alle kanten! Je kunt kiezen uit de Loft (40 m², 2 a 3 pers.), de Peña (70 m², 3 a 5 pers.) en de Turbón (70 m², 3 a 5 pers.). Ben je met een groot gezelschap, dan kun je ze uiteraard ook combineren.

Appartement Torre de Esera Appartementen Torre de Esera Appartementen Torre de Esera Buitenkant appartementen Torre de Esera

Alle appartementen zijn smaakvol ingericht, beschikken over wifi & TV, een volledig ingerichte keuken en grote bedden. De Loft en de Peña beschikken over een terrasje.

Appartement Torre de Esera Appartement Torre de Esera Appartement Torre de Esera Appartement Torre de Esera

Op 5 minuten lopen van de appartementen bevindt zich een geweldige zwemplek in de rivier, bij ons bekend als ‘kilometerpaal 4’. Deze (en andere) zwemplekken kun je hier bekijken.

Appartementen Graus

Iets verderop (9 km. van Perarrua) ligt het kleine stadje Graus. Ook hier verhuren we een aantal appartementen. Deze appartementen (35 m²) beschikken allemaal over een woonkamer, keuken en slaapkamer met tweepersoonsbed. De bank in de woonkamer is uitklapbaar tot slaapbank. Eén appartement (Ático) is wat groter (60 m²), hier bevinden zich twee slaapkamers met tweepersoonsbed.

Appartementen Graus Appartementen Graus Appartementen Graus Appartementen Graus (Atico)

Tarieven appartementen

Huurprijzen per dag, eindschoonmaak en bed- & badlinnen inbegrepen

2 pers. 3 pers. 4 pers. 5 pers.
Loft Torre de Esera € 130,00 € 150,00 nvt nvt
Peña Torre de Esera € 200,00 € 200,00 € 210,00 € 220,00
Turbón Torre de Esera € 200,00 € 200,00 € 210,00 € 220,00
Appartementen Graus € 90,00 € 110,00 nvt nvt
Ático Graus € 150,00 € 150,00 € 150,00 € 175,00

 

Voorwaarden

  • Beschikbaar van april t/m oktober
  • Minimale verhuurperiode: 3 nachten
  • Korting laagseizoen (april, mei, juni, september en oktober): 10%

Villa

Villa Barasona is een fraaie villa met eigen zwembad op 15 min. rijden van ons dorp Perarrua. Villa Barasona beschikt over een ruime woonkamer, een terras met uitzicht over het stuwmeer van Graus en drie slaapkamers. Inclusief de bedbank in de woonkamer is deze villa is geschikt voor maximaal acht personen.

dormitorio chalet (2) salón chalet terraza chalet

De villa ligt bovenaan camping Lago Barasona en als huurder mag je ook van de campingfaciliteiten (o.a. restaurant, kampwinkel, zwembad) gebruikmaken.

Tarieven villa

We hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen, maar de minimale huurperiode bedraagt zeven aaneengesloten nachten. De huurprijs bedraagt het gehele seizoen € 1260,- per week (incl. bedlinnen en eindschoonmaak). De kosten voor één nacht extra bedragen € 180,-. De villa is het hele jaar door te huur.

tipo2_01cab tipo2_04cab tipo2_05cab

Beschikbaarheidsupdate: de villa is momenteel verhuurd van 15 juli – 27 augustus

 

 

 

 

Terug