Villa Barasona

Naast de vijf accommodaties in ons dorp Perarrua kun je sinds kort ook kiezen voor Villa Barasona, een fraaie villa met zwembad die op 15 minuten rijden van ons dorp gelegen is. Villa Barasona beschikt over een ruime woonkamer, een terras met uitzicht over het stuwmeer van Graus en drie slaapkamers. Inclusief de bedbank in de woonkamer is deze villa is geschikt voor maximaal acht personen.

dormitorio chalet (2) salón chalet terraza chalet

De villa ligt bovenaan camping Lago Barasona en als huurder mag je ook van de campingfaciliteiten (o.a. restaurant, kampwinkel, zwembad) gebruikmaken.

We hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen, maar de minimale huurperiode bedraagt zeven aaneengesloten nachten. De huurprijs bedraagt het gehele seizoen € 1260,- per week (incl. bedlinnen en eindschoonmaak). De kosten voor één nacht extra bedragen € 180,-. De villa is het hele jaar door te huur.

tipo2_01cab tipo2_04cab tipo2_05cab

Uiteraard kunnen wij alle gewenste chill- en outdoor-activiteiten voor je reserveren, ook kun je natuurlijk na afloop van je activiteiten een hapje en een drankje komen doen op het terras van ons Chill-Outdoor Café.

Heb je interesse in Villa Barasona, stuur ons dan een informatieverzoek, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Terug