Eten & Drinken

Outdoorsport associëren mensen soms met ravioli uit blik en Spartaanse omstandigheden. Wij zijn van mening dat genieten van outdoor activiteiten ook goed samengaat met een overheerlijke paella, volle Somontano-wijnen, gegrilde gamba’s, een ijskoud glas Estrella-bier, pikante chorizo, lamsspiezen van de BBQ, zarzuela, huisgemaakte crema catalana, vers fruit, lokaal geteelde groente, manchego, tortilla en de allerlekkerste cortado’s (espresso met klein scheutje gestoomde melk).

Verse paella Valenciana Spaanse kazen Tapas eten in het Chill-Outdoor Café

Wij verzorgen ’s ochtends een uitgebreid ontbijt met lekker brood, vers fruit, kazen, vleeswaren, paté’s, gebakken of gekookte eitjes, vleestomaten, puntpaprika’s, yoghurt en muesli. Voor de dagen dat je de hele dag op pad bent, zetten we spullen klaar voor het maken van een goed gevuld lunchpakket met broodjes, vers fruit, bronwater, frisdrank en mueslirepen. ’s Avonds serveren we een wisselend driegangenmenu. We bereiden afwisselend klassieke Spaanse gerechten, stevige pasta’s en andere gezonde en voedzame maaltijden om de verbruikte calorieën van de dag weer aan te vullen. Uiteraard houden we op verzoek rekening met kinder- en dieetwensen. Alle drankjes zijn hierbij inbegrepen, dus ook onze lekkere cappuccino’s bij het ontbijt en onze overheerlijke lokale huiswijnen bij het diner.

Ik zou natuurlijk de loftrompet kunnen steken over de woeste schoonheid van de Pyreneeën, het stille en slaperige Perarrua en de vele prachtige outdoormogelijkheden hier in de ongerepte natuur. En het is allemaal waar, ze verdienen die loftrompet ook, maar het allermooiste van ons (tweede) verblijf bij jullie is toch de totale, niet aan regels gebonden gastvrijheid. Dat in combinatie met de geweldige verzorging en de ongeëvenaarde culinaire kwaliteiten van Jochum, maakt het mogelijk om een week lang in volstrekte harmonie te leven met mensen die je nog nooit had ontmoet, elkaar aan tafel in gezellige/diepgaande gesprekken te leren kennen, en afscheid te nemen als vrienden of toch tenminste als goede bekenden. – Frans

Chorizo met kwartelei en paprikapoeder op toast Lamsbout uit de oven Paddenstoelen (Rovellons) met rode wijn

Onze inkopen doen we bij lokale ondernemers en we bereiden vrijwel alle gerechten met verse streekproducten (waarvan een deel rechtstreeks uit de moestuinen van onze dorpsgenoten komt).

Onze wijnen komen van de wijnhuizen Bodegas Sers en Bodega Pirineos, in samenwerking met hen organiseren we ook proeverijen, zowel op de bodega’s als bij ons in het dorp. Deze wijnen verkopen we ook in onze winkel met streekproducten. Naast wijn, verkopen we hier o.a. ook olijfolie, chocola, honing, jam, truffel, vleeswaren en kazen.

Paella Valenciana bij kaarslicht Gamba's op de BBQ

In de nieuwsbrief van Chill-Outdoor verschijnt elke keer een nieuw recept van een gerecht dat we hier regelmatig klaarmaken. Je kunt de recepten hieronder teruglezen:

Wat fantastisch dat jullie je heerlijke recepten delen via de site! We hebben ze bijna allemaal wel een keer geprobeerd. De garbanzos con chorizo zijn bij ons in Eindhoven torenhoge favoriet bij de kindjes. Gegarandeerd smullen als we dat op tafel zetten. – Jos

Bekijk ons foto-album voor meer eet & drink-foto’s
Stuur ons een informatieverzoek

Terug