Snowboarden Pyreneeën

Je kunt te gek snowboarden in de Pyreneeën en dan met name in Cerler. In Cerler vindt je speciaal voor boarders zowel een snowpark als een boardercross. Aan het einde van de middag ontmoet iedereen elkaar in Café Remáscaro, een klein tentje met groot terras en regelmatig live DJ’s.

Skien & snowboarden Pyreneeen Skien & snowboarden Pyreneeen Skien & snowboarden Pyreneeen Snowboarden Cerler: Uitzicht over de piste vanaf Café RemáscaroCerler telt bijna 80 kilometer aan pistes en ligt bovenaan het dorp Benasque op ruim 45 minuten rijden van ons dorpje Perarrua. Cerler beschikt over moderne stoeltjesliften en op meer dan de helft van pistes staan sneeuwkanonnen. De sfeer is relaxed, nergens is hoogbouw te bekennen en er zijn diverse restaurants aan de piste, waaronder onze favoriet: een klein hamburger-tentje met groot terras bovenaan een lift. Bovendien liggen de prijzen voor materiaalhuur, skipassen en eten & drinken beduidend lager dan in de Alpen.

Het skigebied Cerler opent meestal rond eind november en sluit begin april, de actuele sneeuwcondities kun je hieronder bekijken.

Wintersport met Chill-Outdoor

Het bijzondere van de plek waar wij zitten is dat je ook in de winter zeer veel verschillende outdoor-activiteiten kunt ondernemen: niet alleen skiën, snowboarden, langlaufen, toerskiën en sneeuwschoenwandelen, maar ook bergwandelen, mountainbiken, rotsklimmen, via ferrata’s en canyoning. Daar komt bij dat het ‘s winters bij ons vaak droog en zonnig is, het merendeel van de dagen kun je gewoon buiten zitten en is het perfect weer om genoemde activiteiten te ondernemen. Spreekt een wintersportvakantie met een mix van deze activiteiten je aan, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wil je liever elke dag van 09:00 – 17:00 in de sneeuw zitten, dan raden we je aan een hotelletje in het dichterbij gelegen Benasque of Cerler te zoeken.

Wanneer?

  • November – april

Tarieven:

  • Dagpas Cerler: € 39,50
  • Snowboardles 1 uur: € 40,- (1 pers.), € 45,- (2 pers.), € 50,- (3/4 pers.), € 60,- (5/6 pers.), € 65,- (7/8 pers.)
  • Snowboardles 3 uur: € 119,- (1 pers.), € 128,- (2 pers.), € 141,- (3/4 pers.), € 145,- (5/6 pers.), € 150 (7/8 pers.)
  • Snowboardsafari: € 254,- (maximaal 6 personen, hele dag)
  • Materiaalhuur (board + schoenen) standaard: € 22,40 per dag
  • Materiaalhuur (board + schoenen) medium: € 25,10 per dag

Bekijk de volgende outdoorsport of ga direct naar: Skiën, Toerskiën, Langlaufen, Sneeuwschoenwandelen

Terug