Wielrennen Pyreneeën

Veel strakke, gloednieuwe asfaltwegen met weinig verkeer, vrijwel altijd zonnig & droog en een zeer gevarieerd landschap, dát is wielrennen in de Pyreneeën. Ons dorp Perarrua ligt precies op de grens van het hooggebergte en de uitlopers daarvan, waardoor je hier in de buurt zowel serieus kunt klimmen (waaronder een voormalige Vuelta-klimtijdrit) als aangenaam glooiende routes kunt ondernemen. We kunnen je adviseren over prachtige rondtochten tussen de 40 en 140 km. in de omgeving van ons dorp, van alle routes hebben we GPS-tracks beschikbaar.

FullSizeRender IMG_0328-1 IMG_0407 IMG_9076

Ons Chill-Outdoor Café is de ideale uitvalsbasis voor alle tochten. ‘s Ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet, bidons vullen, mueslirepen mee en bij terugkomst, indien gewenst, een stevig bord pasta om de calorieën aan te vullen en daarna lekker relaxen op ons terras. ‘s Avonds lekker eten en borrelen en praten we je bij over de route van de volgende dag.

IMG_9141 2015-05-18 12.59.28Wielrennen Pyreneeen: onderaan de Turbon Wielrennen Pyreneeen

In het voor- en naseizoen ontvangen we regelmatig fietsclubs die hier met 8 tot soms wel 25 man meerdere dagen achtereen tochten komen maken. Wil je ook zoiets organiseren? Neem dat contact met ons op via een informatieverzoek, dan maken we een op maat gesneden voorstel voor je.

Wanneer?

  • April – oktober

Tarieven:

  • Routekaarten en GPS-tracks: gratis voor onze gasten
  • Huur carbon racefiets: € 50,- per dag, minimaal drie dagen (incl. bidon, helm & reparatieset)

Bekijk de volgende outdoorsport of ga direct naar: Mountainbiken, E-biken, Bergwandelen, Parapenten

Terug