Route naar Chill-Outdoor

Wij adviseren je graag over hoe je ons het beste kunt bereiken. De twee eenvoudigste opties zijn: rechtstreeks met de auto of vliegen op één van de vier nabij gelegen vliegvelden en daar een auto huren. We raden je aan om bij ons ter plaatse over een auto te beschikken, dit omdat je vaak een stukje moet rijden naar de verschillende outdoor activiteiten. Wil je alleen of met z’n tweeën komen, dan kunnen wij bemiddelen in het delen van een huurauto met andere gasten.

Vliegen

De volgende vliegvelden liggen bij ons in de buurt: (tijd in uren met de auto naar ons dorp Perarrua)

  • Barcelona: (02:30)
  • Reus: (02:00)
  • Zaragoza: (01:45)
  • Girona: (03:15)

Er zijn diverse low-cost vliegmaatschappijen zoals Easyjet, Vueling,  Ryan Air en Transavia die op bovengenoemde bestemmingen vliegen. Ook KLM en Lufthansa hebben vaak goede aanbiedingen. Je kunt vertrekken vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht of, net over de grens, Weeze, Bremen, Düsseldorf of Brussel-Zuid. Vliegtickets kunnen behoorlijk in prijs variëren, maar in het algemeen geldt: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper.

Auto huren

Een auto huren is in Spanje een stuk goedkoper dan in Nederland, in het laagseizoen vaak al mogelijk vanaf € 10,- a € 15,- per dag. Kijk maar eens op:

Ook diesel en benzine zijn een stuk voordeliger dan in Nederland, de onbemande pomp bij ons om de hoek is meestal zo’n € 0,25 goedkoper dan de Nederlandse benzinepompen.

Taxi

Voor groepen vanaf zes personen kunnen we taxivervoer vanaf Barcelona Airport verzorgen. Hou wel rekening met het feit dat voor sommige outdoor-activiteiten eigen vervoer ter plaatse nodig is.

Bus

Je kunt ons dorp Perarrua vanuit zowel Barcelona als Zaragoza ook bereiken per bus. Vanuit Barcelona stap je één keer over in Barbastro, vanuit Zaragoza is geen overstap nodig. Zie de (Spaanstalige) website van busvervoersbedrijf Alosa voor alle mogelijkheden. Reserveren hiervoor is, zeker in het laagseizoen, niet noodzakelijk.

Zelf rijden

Let op dat als je vanuit Nederland komt en met navigatie rijdt, dat je na Toulouse door de Vielha-tunnel gaat en vervolgens de A1605 neemt en niet via de Bielsa-tunnel rijdt. De meeste navigatiesystemen geven dit niet goed aan en rijden via de Bielsa-tunnel kost je drie kwartier extra reistijd.

Volg onderstaande links voor routebeschrijvingen met de auto vanuit Nederland en vanuit de vliegvelden van Barcelona, Zaragoza en Reus:

Kaartje Perarrua

 

 

 

 

 

 

 

Terug