Over ons

De oprichters van Chill-Outdoor zijn Judith Vastenhout (Willemstad, 1978) en Jochum van Krimpen (Den Haag, 1974). We hebben beiden in Utrecht gestudeerd en elkaar daar ook leren kennen. We zijn ondernemend, vrolijk, verzorgend en sportief. We vinden het belangrijk om te genieten van het leven en onze vrijheid. Voor ons betekent dit onze dromen naleven, samen de wereld verkennen, lekker eten & drinken met onze vrienden en familie, nieuwe mensen ontmoeten en veel buitenspelen met onze kinderen Lotte (Barbastro, 2010), Meike (Perarrua, 2012) & Bram (Perarrua, 2016).

Wij hebben Chill-Outdoor opgezet omdat we geloven dat de combinatie van Chill en Outdoor (oftewel van lekker genieten en je fysiek inspannen) de ideale manier is om je vakantie te vieren. De Spaanse Pyreneeën lenen zich hier perfect voor: ruig, puur, ongerept, relatief weinig toerisme, heerlijke verse streekproducten en heel veel zonuren.

Wij willen met Chill-Outdoor de perfecte balans voor je creëren tussen een relax-vakantie en een sportieve vakantie. We laten je kennismaken met de overweldigende natuur, de te gekke outdoor-activiteiten, maar ook met de Spaanse keuken en het Spaanse ritme. Verder kennen we alle bijzondere plekjes, gezellige barretjes en de beste zwemspots en daar vertellen we je graag over. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat je lekker ontspannen kunt genieten van je vakantie. Als dit je aanspreekt, ben je bij ons aan het juiste adres!

In het voorjaar van 2014 is er een filmpje gemaakt over ons leven hier, dat kun je hieronder bekijken:

Terug