Sierra de Guara

Afgelopen week hebben we een meerdaagse verkenningstocht door de Sierra de Guara gemaakt, een nationaal park dat hier vlak in de buurt ligt. Naast het maken van een aantal fantastische wandelingen en het bezoeken van fraaie dorpjes, hebben we ook een aantal culturele uitstapjes naar o.a. het kasteel van Loarre en de beroemde rotsformaties van Riglos. Deze wandeltocht gaat als basis dienen voor de meerdaagse wandeltocht die we vanaf volgend jaar in de Sierra de Guara gaan aanbieden. Wij verzorgen de hotels, maaltijden, routes en op verzoek de transfers, zodat je onbezorgd van dit prachtige gebied kunt genieten.

13 November 2017 0 Reacties


Laat de herfst maar komen!

Het hoogseizoen zit erop, de grootste drukte is voorbij, wat was het weer een te gekke zomer. Wel drukker dan normaal, want doordat onze vaste kok deze zomer door privé-omstandigheden niet kon werken, stond Jochum in de keuken en runde Judith het huishouden in d’r eentje. Gelukkig kon het barpersoneel wat extra uren draaien en kregen we ook thuis wat hulp zo links en rechts van familie en vrienden die langskwamen.

In september zijn we nog geopend, vervolgens gaan we een paar maanden dicht om hard aan de slag te gaan met onze camping- en restaurant-plannen en de bouw van onze nieuwe website. Of dat allemaal vóór zomer ’18 gaat lukken, is de vraag, we houden uiteraard iedereen via de site en Facebook op de hoogte!

28 August 2017 0 Reacties


Laatste gaatjes zomervakantie…..

We hebben weer veel reserveringen ontvangen de laatste tijd, waardoor de zomerperiode nu vrijwel helemaal volgeboekt zit. We hebben nog een paar gaatjes, hieronder een overzicht dat we de komende tijd steeds zullen actualiseren:

Pension Jose Maria:

 • Tót 17 juli
 • 28 & 29 juli
 • 4 augustus
 • 7 augustus
 • Vanaf 17 augustus

Pension Javier:

 • Tót 10 juli
 • 11 & 12 juli
 • 23 & 24 juli
 • 4 & 5 augustus
 • Vanaf 15 augustus

Vakantiehuis Casa Manolo:

 • Tót 17 juli
 • Vanaf 15 augustus

Appartement Casa Piquero:

 • Tót 4 juli
 • 5 & 6 augustus
 • vanaf 21 augustus

Heb je interesse in één van bovenstaande periodes? Stuur ons dan een informatieverzoek.

1 June 2017 0 Reacties


Aanbieding meivakantie

De meivakantie staat voor de deur, heb je al plannen? We hebben een mooie aanbieding voor verblijf incl. een aantal activiteiten naar keuze in de periode 23 april – 6 mei. Alle informatie over deze aanbieding kun je bekijken via http://www.chilloutdoor.nl/reserveren/aanbieding-meivakantie

30 March 2017 0 Reacties


Nieuwe wandelroute naar El Mon

Er is flink wat tijd en energie in gaan zitten, maar dan heb je ook wat…. We hebben het eeuwenoude ‘andere’ wandelpad naar kasteel El Mon schoongemaakt, de afgelopen veertig jaar had hier niemand meer gelopen. Je kunt dus nu over het ene pad heen en het andere weer terug en zo dus een echte rondwandeling maken!

8 February 2017 0 Reacties


Terugblik seizoen ’16 met fotoverslag

Het seizoen ’16 zit erop. Voorbijgevlogen, maar wat was het gaaf! In het voor- en naseizoen organiseerden we o.a. bedrijfsuitjes, singlereizen, bruiloftsbrunches, coachingsreizen, een MTB-event met maar liefst 33 Nederlandse en Spaanse diabetici en een alleenreizenden-week. In het zomerseizoen ontvingen we voornamelijk families en éénouder gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, maar toch ook de nodige vriendengroepjes en stellen.

img_5188 img_5547 dsc_2493 img_4613 img_4466 img_5190

Het Chill-Outdoor Café was weer het bruisende middelpunt van het dorp, waar zowel onze gasten als de locals lekker kwamen borrelen, de nieuwe tapas kwamen proberen en lekker gingen chillen onder de pergola, op de loungebanken of in de strandstoelen. Complimenten aan onze koks en barpersoneel Bea, Sole, Patricia, David en Samuel, zij zorgden ervoor dat iedereen op z’n wenken werd bediend en het niemand aan iets ontbrak. Eén van de hoogtepunten was de wijn- en tapas-proeverij die Bodega Sers voor onze gasten organiseerde in het café, dat gaan we volgend jaar zeker herhalen. Ook het jaarlijkse dorpsfeest en -diner was weer geweldig!

img_5563 img_5549 img_5354 img_5240 img_5224 img_5193 dsc_0005

Op outdoor-gebied viel op dat we dit jaar meer dan verdubbeld zijn in het reserveren van de meerdaagse huttentocht rondom de Pico de Posets, vaak gecombineerd met een verblijf bij ons. Ook hadden we dit jaar voor het eerst een zestal MTB’s permanent beschikbaar in ons dorp, waardoor men dus makkelijker ‘even’ een tochtje kon ondernemen. Verder hadden we dit jaar voor het eerst officieel paardrijden toegevoegd aan ons outdoor-aanbod, ook daar is gelijk veelvuldig gebruik van gemaakt.

img_5440 img_4673 img_4580 13-05-16-manana-116 img_4533 img_5056

Kortom, het was wat ons betreft een zeer geslaagd seizoen en we verheugen ons alweer op komende voorjaar.

img_5321 img_5239 img_5194 dsc_0947 img_5175 img_5084 img_5008
img_4792 img_4578 14-05-16-manana-211 img_4532

11 November 2016 0 Reacties


Nazomeren in de Pyreneeën

Niet aan de zomervakantie gebonden en zin in nog wat zon en avontuur? Kom dan actief nazomeren in de zonovergoten Spaanse Pyreneeën. Raften, canyoning, via ferrata, bergwandelen, mountainbiken, alles is hier mogelijk in september en oktober (dus ook in de herfstvakantie!) en na afloop van je outdooractiviteiten kun je nog heerlijk buiten zitten op het terras van ons Chill-Outdoor Café in de Spaanse zon onder het genot van een drankje en wat huisgemaakte tapas.

Interesse? Bekijk hier onze verschillende accommodatie-mogelijkheden en chill- & outdoor-activiteiten

IMG_1968 Canyoning Viandico 1 IMG_4742

20 August 2016 0 Reacties


Twee kamers beschikbaar in pension Javier

Op zoek naar een last-minute vakantie? Wegens een annulering hebben we van 7-14 aug. twee kamers (Sakura & Rouge) beschikbaar in pension Javier, zie voor alle informatie en tarieven www.chilloutdoor.nl/accommodatie/pensions. Ben je geinteresseerd? Stuur ons een informatieverzoek.

3 August 2016 0 Reacties


Nieuwe poster Chill-Outdoor Café

De nieuwe poster voor ons Chill-Outdoor Café is klaar, we gaan ‘m nu overal online en offline verspreiden. Dit seizoen is het café alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen in mei, juni en september geopend, ook als we zelf geen gasten hebben. Daarnaast is de tapaskaart flink uitgebreid met allerlei heerlijke huisgemaakte tapas zoals albóndigas, tostada con escalivada, empanadillas con atún en pimientos con bacalao.

Chill-Outdoor Cafe poster '16

 

 

 

 

 

 

 

 


Lees hier meer over ons Chill-Outdoor Café

14 May 2016 0 Reacties


Villa met zwembad en uitzicht over het meer van Graus

In de periode 18 juli – 14 augustus zitten we vrijwel helemaal vol, we hebben alleen nog hier een daar een paar losse dagen beschikbaar. Zoek je in deze periode nog een verblijf van een week, dan bieden we de volgende mogelijkheid: Op 15 minuten rijden bij ons vandaan is een villa te huur met zwembad en acht slaapplekken. Je kijkt uit over het stuwmeer van Graus en je kunt gebruikmaken van de faciliteiten van camping Lago Barasona.

dormitorio chalet (2) salón chalet terraza chalet

Deze villa is nog beschikbaar in de volgende drie weken (met vaste aankomst- en vertrekdag):

 • 18 – 24 juli (6 nachten)
 • 24 – 31 juli (7 nachten)
 • 7 – 14 aug. (7 nachten)

De huurprijs bedraagt € 180,- per nacht (incl. bedlinnen en eindschoonmaak)

tipo2_01cab tipo2_04cab tipo2_05cab

Uiteraard kunnen wij alle gewenste chill- en outdoor-activiteiten voor je reserveren, ook kun je natuurlijk na afloop van je activiteiten een hapje en een drankje komen doen op het terras van ons Chill-Outdoor Café.

Heb je interesse, stuur ons dan een informatieverzoek.

18 April 2016 0 Reacties


Oudere berichten »