Alleenreizenden-week Chill-Outdoor 9-16 juni 2018

Vind je het fijn om alleen te reizen, maar hou je wel van gezelligheid en sportieve uitdagingen? Kom dan van zaterdag 9 juni tot zaterdag 16 juni 2018 naar ons dorp Perarrua in de Spaanse Pyreneeën om te genieten van verschillende gave outdoorsporten, de authentieke Noord-Spaanse keuken en goed gezelschap.

Samen outdoor activiteiten ondernemen en daarna lekker met elkaar eten, borrelen en nakletsen is de beste en leukste manier om ontspannen van je vakantie te genieten en nieuwe mensen te leren kennen. Je hebt alle vrijheid en ruimte voor jezelf die je wilt, gecombineerd met de gezelligheid van een groep.

IMG_9076Je kunt bij ons kiezen uit een drietal accommodaties:

  • Pension Jose Maria met acht nieuwe, strakke kamers en een gemeenschappelijke tuin
  • Pension Javier met vier prachtige, sprookjesachtige kamers
  • Vakantiehuis Casa Manolo, een fraai gerenoveerd dorpshuis met vijf aparte kamers

In alle accommodaties beschik je over een eigen kamer. Wil je een kamer delen, dan kan dat ook, je krijgt dan korting op de genoemde tarieven. In de beide pensions beschikt iedere kamer over een eigen douche/toilet, in Casa Manolo zijn twee badkamers beschikbaar voor vijf kamers. Alle informatie over onze accommodaties kun je nalezen op onze Accommodatie-pagina.

Alle maaltijden vinden plaats in ons Chill-Outdoor Café dat op steenworpafstand ligt van alle drie de accommodaties. ’s Ochtends staat hier een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en kun je je eigen lunchpakket samenstellen waarop je de dag denkt door te kunnen komen. ’s Avonds serveren we een iedere dag wisselend Spaans driegangenmenu. Alle drankjes bij de maaltijden zijn inbegrepen, dus ook versgezette cappuccino’s bij het ontbijt, blikjes fris en flesjes water bij het lunchpakket en onze overheerlijke huiswijn, bronwater, thee/koffie bij het diner.

Chill-Outdoor CaféHet activiteitenprogramma is geheel vrijblijvend, je hoeft dus nergens verplicht aan mee te doen. Wel raden we iedereen aan op de eerste dag mee te gaan raften. Dit is een superleuke en laagdrempelige activiteit waarbij je elkaar direct goed leert kennen. Wat deze week verder in ieder geval op het programma staat, is canyoning, bergwandelen, via ferrata, een wijnproeverij op een bodega en een picknick bij de 1000 jaar oude verdedigingstoren El Mon. Daarnaast zijn er nog optionele activiteiten zoals parapenten, MTB-en, kajakken en hydrospeed. Uiteraard kun je bij ons ook lekker relaxen, zie onze Chill-pagina voor alle mogelijkheden.

Je kunt ons bereiken door vanuit Amsterdam, Rotterdam/Den Haag of Eindhoven naar Barcelona of Reus te vliegen. Retourvluchten zijn zelden duurder dan € 150,-, maar onder de € 100,- is ook zeker mogelijk. Voor de genoemde data (9 en 16 juni) zijn momenteel in ieder geval de volgende opties beschikbaar:

  • Transavia: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar Barcelona en Reus (net onder Barcelona)
  • RyanAir: Eindhoven naar Reus (net onder Barcelona)
  • Vueling: Amsterdam en Eindhoven naar Barcelona

Vervolgens kun je een huurauto, bus of taxibusje naar ons dorp Perarrua nemen. Huurauto’s zijn begin juni over het algemeen zeer voordelig geprijsd (minder dan € 15,- per dag) en wij kunnen bemiddelen in het delen ervan. Voordeel is dat je dan ter plekke over eigen vervoer beschikt, ons dorpje ligt redelijk afgelegen. Andere opties zijn de bus nemen vanaf busstation Barcelona Sants via Barbastro naar Perarrua (1x overstappen), je moet dan wel behoorlijk vroeg op Barcelona Airport aankomen om de overstap te kunnen maken. Vanaf Reus is deze optie niet mogelijk. Een taxibusje is een goede optie vanaf zo’n zes personen, reken dan op zo’n € 80,- retour per persoon. Bij voldoende belangstelling zorgen wij dat er taxi’s klaarstaan en zo efficiënt mogelijk gevuld worden. Kijk voor meer info over hoe je ons kunt bereiken op onze Route-pagina.

De kosten voor deze geheel verzorgde week bedragen:

  • € 540,- als je verblijft in pension Jose Maria
  • € 605,- als je verblijft in pension Javier
  • € 525,- als je verblijft in Casa Manolo

Genoemde bedragen zijn op basis van zeven overnachtingen in een éénpersoonskamer en incl. alle maaltijden en bijbehorende drankjes, maar exclusief de genoemde activiteiten en vervoer naar ons toe. Vind je het gezellig om een kamer te delen? Dan krijg je € 50,- korting op bovenstaande prijzen. Bed- en badlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting zijn trouwens gewoon inbegrepen en we doen niet aan reserveringskosten.

De kosten voor de activiteiten bedragen gemiddeld zo’n € 40,- a € 50,-. Bergwandelen en MTB-en zijn goedkoper, parapenten duurder. Alle activiteiten zijn zowel geschikt voor beginners als ervaren outdoorsporters. Je hoeft niet topfit te zijn, maar een redelijke basisconditie maakt ‘t allemaal wel net wat makkelijker. Meer informatie over alle activiteiten en bijbehorende kosten kun je nalezen op onze Outdoor-pagina.

De reis gaat door vanaf zes deelnemers, de minimumleeftijd bedraagt 25 jaar.

Heb je interesse? Laat het ons weten via een informatieverzoek. Vermeld daarin je leeftijd, je voorkeursaccommodatie, of je een kamer wilt delen en, als je dat al weet, welke activiteiten je graag zou willen ondernemen. Ook is het handig als je vermeld hoe je naar ons toe wilt reizen en of je een huurauto/taxi zou willen delen. Wil je eerst even bellen? Bel dan met Jochum op +34 619475516.

Terug