Actieve groepsreizen Pyreneeën

Erop uit met je bedrijf, je wandelclub, je fietsgroep, je oude roeimaten, je afdeling, je bruiloft, je tennisteam, je vroegere studiegenoten, je skivrienden. Het is altijd weer een uitdaging om een geschikte groepsaccommodatie te vinden op een plek waar ook nog wat avontuurlijks te doen is. Hier in de Spaanse Pyreneeën bieden wij die plek en we kunnen de gewenste chill of outdoor activiteiten helemaal afstemmen op de wensen van de groep. Een week lang mountainbiken of kajakken? Of toch ook lekker wijnproeven in een bodega en relaxen in de zoutbaden van Naval? Laat ons je wensen weten en we maken een compleet uitgewerkt voorstel voor je.

Aangezien we een officiële reisorganisatie zijn, kunnen we complete pakketreizen aanbieden, niet alleen voor de vijf accommodaties in ons dorp Perarrua, maar ook voor diverse andere hotels en pensions in de Centraal Spaanse Pyreneeën met een capaciteit tot 150 personen. Ook kunnen we groepsvervoer per bus verzorgen vanaf de vliegvelden van Girona, Barcelona, Reus en Zarazoga.

De verwachtingen waren hooggespannen en toch hebben jullie ze weten te overtreffen! Jullie concept staat als een huis. Lekker fysiek bezig geweest met daarom heen een superrelaxte sfeer. Als heuse evenwichtskunstenaars hebben jullie vriendschap en gastvrijheid gecombineerd met een strakke organisatie en stiekem een superprofessionele instelling, waardoor het ons aan niets heeft ontbroken! Chill-Outdoor heeft er 15 ambassadeurs bij. – JP

Bedrijfsuitjes

Plannen voor het vieren van het 10-jarig bestaan van je bedrijf of juist een nieuw team samengesteld? Niets is beter voor de teamgeest dan een sportief bedrijfsuitje. Overdag actief met elkaar bezig zijn in de natuur en vervolgens samen nagenieten op het terras onder het genot van Spaanse tapas en gekoelde dranken. Zijn er speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld teambuilding of coaching? Dan kunnen we in overleg bepaalde outdoor activiteiten daar speciaal op inrichten. Ook beschikken we over een grote zaal boven ons Chill-Outdoor Café waar je kunt vergaderen, workshops leiden of een presentatie geven.

Het blijft voor ons als adviesbureau de uitdaging om een context te vinden die gelegenheid biedt om elkaar steeds weer opnieuw onder andere omstandigheden te ontmoeten, banden aan te halen en deze te verstevigen. Bij jullie en met jullie is dit geweldig geslaagd. Hier lopen nu mensen die nog meer bruisen dan voor de reis. Ik constateer dat er nog makkelijker bij elkaar binnen wordt gelopen om te sparren over vragen m.b.t. tot de klussen die we doen. – Rogier, VKZ

Na een goed jaar besloten we als InHealth onze resultaten te vieren middels een sportief en gezellig teamuitje. En waar kan dat beter dan in de Pyreneeën? Chill-Outdoor bleek daarbij een perfecte keus. – Sofie, InHealth

Bruiloften & partijen

Heb je wat te vieren en zoek je iets speciaals? Bv. een bruiloftsceremonie in de vrije natuur met aansluitend een BBQ-diner op ons terras en een knalfeest tot diep in de nacht? En de volgende dag lekker brunchen in het zonnetje en daarna raften? Voor gezelschappen vanaf 20 personen leveren we maatwerk-oplossingen, dus vertel ons je ideeen en we gaan er graag mee aan de slag.

Ballonnen op de trouwlocatieDe bruid met sleep In de Diane op weg naar de trouwlocatie Het aansnijden van de taart


‘Van begin tot eind was onze bruiloft perfect geregeld door jullie en onze ceremoniemeesters, aan alle details werd gedacht. De ceremonie was op een prachtige plek op een berg met een oud kapelletje in de buurt van het dorp, waar jullie de taart en een overheerlijke lunch geregeld hadden. Dit alles was echt boven onze verwachting! De rest van de dag hebben we nog meer heerlijk gegeten en gedronken met een geweldig feest tot in de late uurtjes als afsluiting’. – Sandra

Families & grote gezinnen

Lekker een lang weekend of een week weg met de hele familie? Ooms, tantes, opa, oma en ook de kleinkinderen gaan mee. Je wilt compleet verzorgd, maar wel actief en niet in een chique resort. Dan bieden wij de perfecte gelegenheid. Eten, drinken, activiteiten, we regelen alles precies volgens je van tevoren opgegeven wensen en voorkeuren. En als er kleine kinderen bij zijn, kunnen wij op verzoek overdag zorgen voor een oppas, zodat alle volwassenen onbezorgd aan alle activiteiten kunnen meedoen.

Mountainbikers

Speciaal voor mountainbike-groepen hebben we drie mountainbike-arrangementen ontwikkeld, waarbij je kunt kiezen uit een lang weekend (aankomst donderdag, vertrek zondag) of een week (aankomst en vertrek naar keuze):

Wandelaars

Speciaal voor wandelgroepen bieden we diverse wandel-arrangementen, waarbij je iedere dag in de omgeving van ons dorp een andere wandeltocht onderneemt die is afgestemd op de ervaring en het gewenste aantal wandeluren van de groep.

Werkvakanties

Werken en vakantie vieren tegelijkertijd? Dat gaat uitstekend samen. Kom met wat vrienden en/of collega’s, neem je laptops mee en wij regelen de rest (eten, drinken, activiteiten, overnachten en uiteraard breedband internet).

Jullie hebben ook de beste werkplek voor freelance globetrotters! – Aad

Terug