Actieve gezinsvakanties Pyreneeën

Voor gezinnen met kinderen valt bij ons in de Pyreneeën ontzettend veel te beleven: de meeste outdoor activiteiten zijn geschikt om met het hele gezin te ondernemen. Mogelijke outdoor activiteiten zijn bv. raften, mountainbiken en bergwandelen (zowel ééndaagse wandeltochten als een meerdaagse huttentocht). Ook sommige canyons zijn al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en een duosprong parapenten is mogelijk vanaf een lichaamsgewicht van 30 kg.

Daarnaast kunnen kids hier lekker dammen bouwen in een beekje, fossielen zoeken, zwemmen in de rivier of in het stuwmeer van Graus, door verlaten dorpen struinen en natuurlijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.  En wil je een dag zonder de kids op pad? Dan regelen wij een oppas of een alternatieve activiteit voor ze. Alle genoemde activiteiten zijn mogelijk in zowel de mei-, de zomer- als de herfstvakantie. In de kerst- en voorjaarsvakantie zijn we ook geopend en kun je wintersporten.

Wat een schitterend onthaal in jullie prachtige plek. Met de 3 jongens hebben we ons geen moment verveeld. In het prachtige zonnetje heerlijk genoten van al deze fantastische outdoor aktiviteiten. Het is dit soort vakanties waar we nog lang aan zullen terugdenken. – Frederic

Eénouder gezinnen

Ga je als ouder alleen met je kind(eren) op vakantie of organiseer je een ‘vader zoon weekend’ of een ‘moeder dochter week’? Dan is het prettig als je overdag wat leuks met ze kunt ondernemen, maar dat je ’s avonds ook andere volwassenen in de buurt hebt om de dag mee door te nemen en een glas wijn te drinken. Bijkomend voordeel is dat je niet hoeft na te denken over boodschappen doen of koken en dat de kinderen zich met elkaar vermaken.

Sem en ik hebben een onvergetelijke tijd gehad. Jullie concept is de ultieme invulling van onze vakantie. Voor Sem was het heerlijk om overdag zelf drinken te kunnen halen, voor mij het eind van de dag met gezamenlijk eten en gemeenschappelijke verhalen. Raften, canyoning, parapenten of wandelen naar verlaten bergdorpjes, iedereen had indrukwekkende ervaringen om te delen. En dat delen is hier volop mogelijk en dat zie ik als de kern van het plezier. – Coen

Even poseren in de canyon

In ons gastenboek kun je veel mooie ervaringen teruglezen van zowel ouders als kinderen, met name uiteraard in de maanden juli en augustus.

Terug