Kamperen bij Chill-Outdoor

Camping

We lopen al een tijd rond met het plan om een mini-camping te beginnen. Veel van onze websitebezoekers geven namelijk aan dat ze kampeerders zijn en graag in de buitenlucht slapen. We wilden daarom een simpel kampeerveldje regelen, maar dat was nog niet zo eenvoudig. Het concept ‘kamperen bij de boer’ o.i.d. bestaat hier niet, je moet een volledige campingvergunning aanvragen als je ergens een paar tenten wilt neerzetten.

Dat proces zijn we nu aan het doorlopen. Onze architect heeft een eerste schets gemaakt, het complete plan ontvangen we rond de jaarwisseling. Direct daarnaast starten we de officiële aanvraagprocedure, maar informeel heeft de gemeente al te kennen gegeven dit een goed idee te vinden.

Zodra de goedkeuring binnen is, gaan we het terrein inrichten wat vooral neerkomt op het maken van een mooi en comfortabel sanitair-gebouw. Verder krijgen alle 15 a 20 plekken elektriciteit en water en planten we nog wat extra struiken en bomen.

We hopen dit voorjaar al groen licht te krijgen zodat we ook nog wat tijd hebben om deze extra accommodatie-optie een beetje te promoten.

TOP