Villa Barasona met zwembad

Op 15 minuten rijden afstand van ons dorp Perarrua beschikken we over een fraai vakantiehuis met eigen zwembad. Villa Barasona heeft een ruime woonkamer, een terras met uitzicht over het stuwmeer van Graus en drie slaapkamers. Inclusief de tweepersoonsbedbank in de woonkamer is dit huis geschikt voor maximaal acht personen.

Villa
Villa Barasona

De villa ligt bovenaan camping Lago Barasona. Als huurder mag je ook van de campingfaciliteiten gebruikmaken (waaronder een kampwinkel, twee zwembaden, restaurant en speeltuin).

Uiteraard kunnen wij alle gewenste chill- en outdoor-activiteiten voor je reserveren. Ook kun je natuurlijk na afloop van je activiteiten een hapje en een drankje komen doen in ons Chill-Outdoor Café.

Villa
Villa Barasona
Villa Barasona

Tarieven

We hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen. De minimale huurperiode bedraagt zeven aaneengesloten nachten. De huurprijs bedraagt het gehele seizoen € 1260,- per week (incl. bedlinnen en eindschoonmaak). De kosten voor één nacht extra bedragen € 180,-. De villa is het hele jaar door te huur.

Reserveren

Heb je interesse in het huren van deze villa? Stuur ons dan een informatieverzoek en geef daarin aan naar welke periode je voorkeur uitgaat.

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP