Reserveren

In onderstaand schema staat weergegeven hoe je bij ons kunt reserveren. Met name voor de twee zomervakantiemaanden juli en augustus is het belangrijk dit tijdig te doen.

01

Informatieverzoek

Wil je reserveren of meer informatie? Stuur ons een informatieverzoek of bel ons even op +34 619475516. Je krijgt dan direct Jochum of Judith aan de lijn, dus je kunt gewoon in het Nederlands je vragen stellen of je wensen doorgeven.
02

Antwoord

Wij zullen binnen 24 uur een antwoord sturen met daarin (indien mogelijk) een voorstel voor een verblijf bij ons.
03

Intake

Indien je aangeeft van dit voorstel gebruik te willen maken, versturen wij een link naar het intakeformulier met daarin de vraag om de gegevens van de deelnemers door te geven.
04

Aanbetaling

Zodra we deze gegevens hebben ontvangen, maken we een aanbetalingsfactuur van 30% van de totale reissom, deze sturen we naar je op met verzoek om binnen 10 dagen te betalen.
05

Overboeking

Zodra de aanbetaling bij ons binnen is, is je reservering definitief.
06

Restbetaling

6 weken voor de aankomstdatum sturen we een factuur voor de resterende 70% van de reissom.
07

Welkomstbrief

Zodra de restbetaling binnen is, sturen we welkomstbrief met daarin alle informatie omtrent je verblijf en activiteiten.
08

Hier naartoe komen

En dan resten alleen nog maar de voorpret thuis en de reis hier naartoe. Bekijk hier de verschillende manieren om naar ons toe te komen.

Verzekeren

Het is belangrijk dat je jezelf goed verzekert, lang niet alle reisverzekeringen dekken immers alle outdoor activiteiten. Wij raden je aan je reisverzekering af te sluiten via de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). Hun doorlopende reisverzekering in combinatie met een individueel lidmaatschap is goedkoper dan de meeste commerciële reisverzekeringen en geeft ook nog eens de meest uitgebreide dekking.

De NKBV-reisverzekering dekt al je klim- en bergsportactiviteiten, watersport, canyoning, in- & outdoor-, ski-, duik- en andersoortige vakantieactiviteiten over de gehele wereld. Ook ondersteun je als NKBV-lid het onderhoud aan berg- en klimgebieden. Daarnaast ontvang je 5x per jaar gratis Hoogtelijn, het klim- en bergsporttijdschrift van de NKBV. Tot slot krijg je tot 50% korting in meer dan 1200 berghutten in Europa en 10% korting bij outdoorwinkel Bever.

Via deze link kun je je aanmelden bij de NKBV en tevens de doorlopende reisverzekering voor jezelf (en je gezinsleden) afsluiten. Vermeld s.v.p. bij aanmelding de actiecode AL015, dan weet de NKBV dat je je via ons aangemeld hebt.

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons? Stuur ons dan een informatieverzoek

Informatie over ons dorp Perarrua & omgeving

Lees hier hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP