Intakeformulier

Als je bij ons een reis boekt, vragen we je om de persoonsgegevens van jezelf en je medereizigers op dit intakeformulier in te vullen. Als je de gegevens van je medereizigers aanlevert, moet je er zeker van zijn dat zij hiervan op de hoogte zijn en hiermee akkoord gaan. Zij moeten ook op de hoogte zijn van hoe wij hun persoonsgegevens weer verwerken.

Wij hebben deze persoonlijke gegevens nodig voor het maken van de reservering. Om de reservering uit te kunnen voeren, delen we de persoonsgegevens met de leveranciers van je reisarrangement (zoals de accommodaties of outdoor-aanbieders). Met name de geboortedata van jezelf en je medereizigers zijn belangrijk voor het berekenen van kortingen en/of het boeken van de activiteiten.

We werken samen met bedrijven voor het beheren van de reserveringen en onze financiële administratie. Deze bedrijven hebben we met zorg gekozen. We delen alleen de minimaal benodigde persoonsgegevens. Soms delen we minimale persoonsgegevens met overheidsorganen als dat in de wet staat.

We bewaren de persoonlijke gegevens alleen zolang dit nodig is voor de uitvoering van de reservering, als er sprake is van een ongeluk en voor het naleven van wetten en regelgeving. Daarna wissen we je persoonlijke gegevens.

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons? Stuur ons dan een informatieverzoek

Informatie over ons dorp Perarrua & omgeving

Lees hier hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP