Chill-Outdoor Café

Ons Chill-Outdoor Café ligt op een centrale plek in het dorp, onze gasten kunnen hier lekker eten & drinken en elkaar ontmoeten. Het café beschikt over een groot terras met veel bloemen en planten, loungebanken, parasols en een grote pergola.

Binnen is een gezellige woonkamer met banken, fauteuils, lange tafels en een houtkachel. Je kunt hier lekker kletsen, een boekje lezen of spelletjes doen. Alle maaltijden verzorgen we in het Chill-Outdoor Café. Je kunt, zeker in de zomer, zowel binnen als buiten eten en drinken.

bloemen cafe
Terras cafe
Terras Chill-Outdoor cafe

Ook de inwoners van ons dorp en mensen uit de omgeving komen graag naar het Chill-Outdoor Café. Onze dorpsgenoten komen hier samen voor een kop koffie, een krantje of een vers stokbrood. Inwoners van Graus en andere nabijgelegen plaatsen hebben ons Chill-Outdoor Café ook ontdekt. Onze huisgemaakte hamkroketjes en de andere tapas die we op het menu hebben staan, hebben inmiddels een uitstekende reputatie hier in de omgeving :-).

Terras Chill-Outdoor Café
Cafe
Cafe

Daarnaast is ons Chill-Outdoor Café ook een start- en eindpunt voor mensen die het leuk vinden om de omgeving van ons dorp Perarrua te verkennen, wandelend of bijvoorbeeld op de mountainbike. Dit zijn zowel toeristen die in de omgeving verblijven als lokale Spanjaarden die er een dagje op uit willen.

We beschikken over ruim assortiment aan folders, flyers en andere toeristische informatie. Ook hebben we wandel- en mountainbikeroutes op kaart en als gpx-bestand beschikbaar.

Eten en drinken
Cafe
Cafe

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons? Stuur ons dan een informatieverzoek

Informatie over ons dorp Perarrua & omgeving

Lees hier hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP