Chill-Outdoor Café

Ons Chill-Outdoor Café ligt op een centrale plek in het dorp, onze gasten kunnen hier lekker eten & drinken en elkaar ontmoeten. Het café beschikt over een groot terras met veel bloemen en planten, loungebanken, parasols en een grote pergola.

Binnen is een gezellige woonkamer met banken, houtkachel en een piano, waar je een boekje kunt lezen of spelletjes kunt doen. Alle maaltijden verzorgen we hier, je kunt zowel binnen als buiten eten en drinken.

Ook de inwoners van ons dorp en mensen uit de omgeving komen graag naar het Chill-Outdoor Café. Onze dorpsgenoten komen hier samen voor een kop koffie en een krantje, een potje kaarten of een biertje en Barça – Madrid op televisie.

Inwoners van Graus en andere nabijgelegen plaatsen hebben ons Chill-Outdoor Café ook ontdekt en komen langs voor de huisgemaakte hamkroketjes en andere lekkere tapas.

Daarnaast is ons Chill-Outdoor Café ook een start- en eindpunt voor mensen die het leuk vinden om de omgeving van ons dorp Perarrua te verkennen, wandelend of bijvoorbeeld op de moutainbike. Dit zijn zowel toeristen die in de omgeving verblijven als lokale Spanjaarden die er een dagje op uit willen.

We beschikken over ruim assortiment aan folders, flyers en andere toeristische informatie en ook over wandel- en mountainbikeroutes op kaart en in GPX-formaat die men ter plekke kan uploaden op een GPS-ontvanger.

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP