Over ons

Wij zijn de oprichters van Chill-Outdoor: Jochum van Krimpen en Judith Vastenhout. Allebei hebben we in Utrecht gestudeerd en elkaar daar ook leren kennen. We zijn ondernemend, vrolijk, verzorgend en sportief. Voor ons is het belangrijk om te genieten van het leven en onze vrijheid.

Dit betekent voor ons o.a.: onze dromen naleven, samen de wereld verkennen, lekker eten & drinken met onze vrienden en familie, nieuwe mensen ontmoeten en veel buitenspelen met onze kinderen Lotte (2010), Meike (2012) & Bram (2016).

Wij hebben Chill-Outdoor opgezet omdat we geloven dat de combinatie van Chill en Outdoor (oftewel van lekker genieten en je fysiek inspannen) de ideale manier is om vakantie te vieren. De Spaanse Pyreneeën lenen zich hier perfect voor. Ruig, puur, ongerept, relatief weinig toerisme, heerlijke verse streekproducten en heel veel zonuren.

Cafe
Equipo Chill-Outdoor '18

We proberen met Chill-Outdoor de perfecte balans te creëren tussen een relax-vakantie en een sportieve vakantie. We laten je kennismaken met de overweldigende natuur, de te gekke outdoor-activiteiten, maar ook met de Spaanse keuken en het Spaanse ritme. Verder kennen we alle bijzondere plekjes, gezellige barretjes en de beste zwemspots en daar vertellen we je graag over. We zijn meestal te vinden in ons Chill-Outdoor Café, van waaruit we alle activiteiten plannen en samen met het personeel het café runnen. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat je lekker ontspannen kunt genieten van je vakantie. Als dit je aanspreekt, ben je bij ons aan het juiste adres!

Hieronder kun je de reviews lezen die onze gasten op Facebook, Google en Tripadvisor hebben geplaatst. Ook kun je alle verhalen lezen die onze gasten door de jaren heen in ons gastenboek hebben geschreven.

FACEBOOK

GOOGLE

GASTENBOEK

TRIPADVISOR

Film over ons leven hier

Een paar jaar geleden heeft Marit Geluk een filmpje gemaakt over ons leven hier in Perarrua. Inmiddels is er wel het één en ander veranderd, maar toch geeft 't nog steeds een mooie indruk van hoe we hier wonen en werken...

Informatie aanvragen of contact opnemen?

Stuur ons dan meteen een bericht en wij komen er dan zo snel mogelijk op terug.

TOP