Combinatie Chill-Outdoor & Barcelona

Poblenou

Veel van onze gasten willen hun outdoorvakantie combineren met een bezoek aan Barcelona. We krijgen dus regelmatig de vraag of we niet een leuk pensionnetje in Barcelona weten. Vorige week zijn we twee dagen in Barcelona geweest en hebben we een aantal pensions bezocht waarvan we op basis van tips en suggesties van vrienden het idee hadden dat ze wel passen bij de wensen van onze gasten.

Uiteindelijk bleken er twee te zijn waarover we erg enthousiast waren. De eerste heet Hostal Poblenou. Hostal Poblenou ligt vlakbij het strand in de moderne wijk Poblenou (Catalaans voor Nieuwe Stad). De eigenares heet Mercedes, ze is zeer vriendelijk en geïnteresseerd, spreekt goed Engels en haar pension heeft prachtige, sfeervolle kamers met eigen douche en toilet. Het tweede pension dat we aanraden is Urban guesthouse Bonic. Dit pension ligt wat meer in het centrum (zijstraatje van de Ramblas) en zit in een prachtig oud pand met originele stenen vloeren en hoge plafonds. De eigenaar is een Portugees, hij heet Fernando en spreekt naast Engels ook een beetje Nederlands omdat hij een poosje in Nederland heeft gewoond.

Voorlopig hebben we met elkaar afgesproken dat we naar elkaar verwijzen, in de toekomst gaan we wellicht ook een een gezamenlijke ‘Chill-Outdoor & Barcelona-pakketreis’ aanbieden.

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP