Het eerste idee

In 2002 vroeg mijn Nieuw-Zeelandse oudoom Rob Pool aan mij of ik met hem mee wilde denken over hoe hij zijn 80 hectare tellende bosbouwbedrijf aan een Europeaan of Amerikaan zou kunnen verkopen. Ik sprak hierover met een aantal mensen, waaronder Piet de Ruiter. Piet vroeg: ‘Waarom koop je het niet zelf?’.

Ik heb daar serieus over nagedacht. Bosbouwer wilde ik niet worden, maar Nieuw-Zeeland is ook een paradijs voor outdoorsporten en daar een bedrijf in beginnen, dat zag ik wel zitten. Uiteindelijk ging het feest toen om een praktische redenen niet door, maar de kiem voor een dergelijke avontuur was wel gezaaid.

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP