Lotte is geboren

Wow, 2010 was voor ons al een bijzonder jaar door de officiële start van Chill-Outdoor hier in de Pyreneeën, maar sinds 22 december zijn we nu ook de trotse ouders van onze dochter Lotte! Maandenlang leefden we toe naar deze gebeurtenis, maar als het eenmaal zover is, is het toch onwerkelijk en onverwacht. Ineens is ze d’r, helemaal af en klaar voor het leven buiten Judith’s buik. Ook 2011 gaat dus een bijzonder jaar voor ons worden en we willen graag langs deze weg iedereen een sprankelend, sportief en gezond nieuw jaar wensen!

Ondertussen zijn we ook een samenwerking aangegaan met een heel leuk pensionnetje op loopafstand van ons vandaan in het dorp. De eigenaars beschikken over zes prachtige kamers (zie impressie hieronder), ieder met een eigen thema en allemaal voorzien van eigen douche en toilet. Wij hebben met ze afgesproken dat ze onze gasten op de ‘Chill-Outdoor-manier’ verzorgen, dus inclusief alle maaltijden, hapjes, snacks en drankjes. Wijzelf regelen alle outdoor activiteiten en excursies voor onze gasten en we zullen ook altijd ter plekke beschikbaar zijn als aanspreektpunt. Binnenkort meer informatie hierover op zowel onze website als in de komende nieuwsbrief, mocht je al direct interesse hebben, dan kun je ons natuurlijk alvast een berichtje sturen….

Tot eind januari heeft Chill-Outdoor ouderschapsverlof, daarna gaan we weer volle bak aan de slag met het nieuwe seizoen. In februari en maart komt een aantal gasten wintersporten en eind maart starten de zomer outdoor activiteiten weer. We hebben al veel informatieverzoeken binnengekregen voor de periode t/m juli, daar zijn we erg blij mee. Ben je ook geïnteresseerd in een weekje of lang weekend Chill-Outdoor, houd dan het beschikbaarheidsoverzicht in de gaten en wacht niet te lang met reserveren!

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP