Meivakantie & t-shirts

De afgelopen weken is het seizoen goed begonnen met een hoop reserveringen in de meivakantie en aansluitend een bedrijfsuitje van Focus Orange. Het is al meer dan een maand onafgebroken lekker weer met temperaturen rond de 25 graden, ideaal om lekker te raften, te canyoningen, te hiken, te kajakken of een via ferrata te doen, hetgeen onze gasten dan ook volop gedaan hebben. Lees meer over hun belevenissen in ons gastenboek.

Met de reserveringen voor het hoogseizoen gaat het erg goed, zo goed dat er vanaf 19 juli tot eind augustus nog maar heel weinig accommodaties beschikbaar zijn. Dus als je interesse hebt in die periode, kijk dan eerst goed in het beschikbaarheidsschema of we nog plek hebben. In juni en de eerste twee weken van juli hebben we sowieso nog voldoende plek, ook in september zijn er nog volop mogelijkheden.

We hebben dit jaar voor het eerst t-shirts met het Chill-Outdoor-logo erop laten drukken, we zijn erg trots op het resultaat. De t-shirts zijn voor slechts € 15,- verkrijgbaar in drie verschillende heren- en (getailleerde) damesmaten.

Meer foto’s uit bovenstaande serie kun je bekijken op onze Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP