Saborea La Ribagorza

De weekenden van 12 oktober en 1 november doen we met zeven andere café/restaurants mee aan Saborea La Ribagorza. Alle deelnemers bereiden twee verschillende tapas op basis van uitsluitend lokale, dus uit Ribagorza afkomstige, ingrediënten en serveren daar een glas wijn bij van een bodega hier uit streek. Bezoekers kunnen via TripAdvisor stemmen op de lekkerste tapa.

Omdat het nu paddenstoelentijd is, hebben we twee tapas uitgekozen waar paddenstoelen in verwerkt zitten: een lekkere dikke paddenstoelencreme en een toastje met chorizo en paddenstoelen. De wijn erbij komt deze keer niet van Bodega Sers, want die ligt in de Somontano-regio, maar van Bodega Obergo, die hier vlak achter het stadje Graus ligt.

Zie ook de facebook-pagina van ons café: https://www.facebook.com/ChillOutdoorCafe

 

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP