Terugblik seizoen ’16

Feesten Perarrua

Het seizoen ’16 zit erop. Voorbijgevlogen, maar wat was het gaaf! In het voor- en naseizoen organiseerden we o.a. bedrijfsuitjes, singlereizen, bruiloftsbrunches, coachingsreizen, een MTB-event met maar liefst 33 Nederlandse en Spaanse diabetici en een alleenreizenden-week. In het zomerseizoen ontvingen we voornamelijk families en éénouder gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, maar toch ook de nodige vriendengroepjes en stellen.

Het Chill-Outdoor Café was weer het bruisende middelpunt van het dorp, waar zowel onze gasten als de locals lekker kwamen borrelen, de nieuwe tapas kwamen proberen en lekker gingen chillen onder de pergola, op de loungebanken of in de strandstoelen. Complimenten aan onze koks en barpersoneel Bea, Sole, Patricia, David en Samuel, zij zorgden ervoor dat iedereen op z’n wenken werd bediend en het niemand aan iets ontbrak. Eén van de hoogtepunten was de wijn- en tapas-proeverij die Bodega Sers voor onze gasten organiseerde in het café, dat gaan we volgend jaar zeker herhalen. Ook het jaarlijkse dorpsfeest en -diner was weer geweldig!

Op outdoor-gebied viel op dat we dit jaar meer dan verdubbeld zijn in het reserveren van de meerdaagse huttentocht rondom de Pico de Posets, vaak gecombineerd met een verblijf bij ons. Ook hadden we dit jaar voor het eerst een zestal MTB’s permanent beschikbaar in ons dorp, waardoor men dus makkelijker ‘even’ een tochtje kon ondernemen. Verder hadden we dit jaar voor het eerst officieel paardrijden toegevoegd aan ons outdoor-aanbod, ook daar is gelijk veelvuldig gebruik van gemaakt.

Kortom, het was wat ons betreft een zeer geslaagd seizoen en we verheugen ons alweer op komende voorjaar.

TOP