Vergunning mini-camping

Eindelijk is het zover, de lang verwachte vergunning om onze mini-camping te openen is binnen! Dat betekent dat we komende zomer twaalf kampeerplekken beschikbaar hebben, waarvan vier met compleet ingerichte safaritent. De planning ziet er als volgt uit: in januari beginnen de grondwerkzaamheden en gaan we het terrein inrichten. Eind februari plaatsen we de vier safaritenten en in maart/april bouwen we een bestaand schuurtje om tot sanitairgebouw. Mei is de testmaand en op 1 juni gaan we officieel open.

In de zomermaanden gaan we de safaritenten op ‘volpension+’ basis verhuren, dus met alle maaltijden en bijbehorende drankjes inbegrepen. De vrije plekken zijn dan juist zónder ‘volpension+’. In het midden- en laagseizoen kun je zelf kiezen of je een safaritent of een vrije plek wilt mét of juist  zónder ‘volpension+’.

Spreekt dit je aan? En ben je benieuwd naar de safaritenten? Bekijk dan alle informatie op onze kamperen-pagina. De actuele stand van zaken qua werkzaamheden kun je bekijken via onze facebook-pagina.

TOP