Volle pinksterweek

Mountainbiken Pyreneeen: Perarrua

Vorige week was het topdrukte bij Chill-Outdoor. Eerst kregen we dertien voetballers van Buitenveldert 4 over de vloer, die hier een paar dagen kwamen chillen, raften en canyoningen, alvorens ze doorreisden naar een club in de buurt van Zaragoza om daar een voetbalwedstrijd tegen te spelen.

Direct daar achteraan kwamen negen mountainbikers van mountainbikevereniging Bar End uit Apeldoorn. Ze hebben vier dagen gemountainbiked onder leiding van gids Jorge, de kampioen van Aragon. Daarnaast was er ook nog tijd voor canyoning, bergwandelen, hydrospeed en wijn proeven (en kopen!) bij Bodega Sers. Pablo, onze gastheer, vond het leuk om zijn gran reserva (die eigenlijk pas vanaf december 2011 verkrijgbaar is) met ons te delen, dat werd door de heren mountainbikers zeer gewaardeerd 🙂

Tijdens het verblijf van de mountainbikers kregen we ook nog Flow resulting over de vloer, een marketingbureau uit Utrecht dat bij ons z’n 10-jarig bestaan kwam vieren. Ze verbleven in het pension en we hebben de zeven heren en twee dames een intensief tweedaags programma voorgeschoteld: borrelen & tapas bij aankomst, dag erna hele dag canyoning, daarna BBQ-en, tegen schemering een GPS-tocht naar een verlaten dorp en daar zelf kampement bouwen en overnachten, volgende morgen raften en ‘s middags door naar Barcelona voor het 2e deel van hun bedrijfsuitje.

Voor dat dit geweld losbarstte hebben we nog de romeria van Graus gevierd. Van oorsprong een mis in een kapelletje op de berg, tegenwoordig een goed excuus om lekker met z’n allen te borrelen en te BBQ-en, beetje Lowlands-achtige taferelen….

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP