Zomerdrukte, hitte & WK-finale

Het zomerseizoen is losgebarsten, dat is duidelijk! Tot en met de WK-finale voetbal hadden we nog tijd om zo nu en dan er zelf op uit te gaan, familie te ontvangen, te borrelen met onze dorpsgenoten of wat voetbalwedstrijden te kijken, maar vanaf nu zit dat er voorlopig niet meer in. De afgelopen week en ook de komende drie weken zitten we helemaal vol. Superleuk en ook natuurlijk hard werken.

Het is nu elke dag ruim boven de 30 graden, maar dat weerhoudt onze gasten er niet van actief bezig te willen zijn. Veel activiteiten spelen zich af in en op het water (canyoning, raften, kayakken, hydrospeed) en dat zorgt voor de nodige verkoeling. Ook bergwandelen en parapenten is relatief koel, omdat dat hoog in de bergen plaatsvindt. Dichtbij ons vakantiehuis kunnen onze gasten zwemmen in de rivier of in het stuwmeer van Graus.

Mocht je je vakantieplannen nog niet rond hebben en deze (na)zomer zin hebben in een lang weekend of week chillen & outdooren, bekijk dan hier ons aanbod en de mogelijkheden.

Tsja, en dan die WK-finale. Op zich vooraf een droom-affiche voor Nederlanders die in Spanje verblijven. Wij keken de wedstrijd bij een bevriend Nederlands – Spaans stel buiten op straat. Uiteraard hoopte iedereen op een sprankelend pot, maar vriend en vijand zullen het er over eens zijn dat ‘t dat niet was. Over de scheids en alle gele kaarten kan je discussiëren, maar wij hadden continu ‘t gevoel dat het er niet echt inzat. Na 120 minuten barstte hier uiteraard een waar volksfeest los, over twee jaar zijn wij weer aan de beurt!

Wil je graag meer informatie over een verblijf bij ons stuur dan een informatieverzoek

Bekijk de omgeving van Perarrua

Lees hoe je ons het gemakkelijkst kunt bereiken

TOP